Dagboek

Gepubliceerd op 20 april 2023 om 20:55

Wat is er tot nu toe allemaal gebeurd in 2023

Drive The Classic is dé specialist op de Veluwe als het gaat om oldtimerverhuur. Heb je een bruiloft, gala, jubileum, promoties zoals een foto-shoot of wil je gewoon een dagje toeren, dan hebben wij vooralsnog één super gave oldtimer voor je klaarstaan, onze Fiat 500! Geïnteresseerd? Vul dan ons contactformulier in.

In ons dagboek ga je met ons mee op reis door ons avontuur en de mooie gebeurtenissen waar wij onderweg een bijdrage aan mochten leveren.


April 2023

20 april 2023:
Eindelijk is het dan zover! Het verhuurseizoen 2023 is dan toch echt begonnen voor ons. Vandaag is onze Fiat 500 mee geweest voor een gala bij het Nuborgh College Oostenlicht in Elburg! Wat was dit een mooie aftrap zeg! Een vader en dochter momentje. Vader reed in de Fiat 500 zijn dochter naar het gala.

Juni 2023

23 juni 2023:
De eerste bruiloft van dit jaar is een feit. Een mooie, lokale bruiloft in de omgeving van Elburg, Oostendorp en Doornspijk. Onze Fiat heeft mooi kunnen bijdragen als 'droomauto' van de bruid. Er was ook genoeg tijd om ermee op de foto te gaan want we hebben de Fiat namelijk gisteren gebracht en zal morgen opgehaald worden.

Juli 2023

13 juli 2023:
Vanochtend werd de Fiat opgehaald door een medewerker van de Koldewijnschoele in Kamperveen om een van zijn collega's te verrassen met een ritje naar de school. Zo had deze collega een mooie aankomst op school om zo haar laatste werkdag in te gaan die vooral in het teken stond van haar afscheid.

Augustus 2023

25 augustus 2023:
Vandaag is het de dag van de tweede builoft van dit jaar voor onze Fiat 500. Vanochtend vroeg hebben wij onze Fiat 500 op onze eigen autotransport aanhanger gezet zodat deze vervoert kon worden naar Oegstgeest waar deze werd opgewacht door de bruidegom van de bruiloft van vandaag. Aan het eind van de ochtend gaat hij zijn bruid in Leiden ophalen en in de loop van de middag eindigen ze bij de studententuinen van de universiteit in Leiden, Hortus Botanicus.

November 2023

30 november 2023:
Vandaag hebben we besloten de Fiat 500 naar de winterstalling te brengen. Het was een geslaagd eerste seizoen om op terug te kijken. We zullen nog enkele onderhoudswerkzaamheden aan de Fiat inplannen en kijken al uit naar het nieuwe seizoen in 2024!