Een unieke auto voor een speciale dag! Een mini pick-up gebouwd in 1978, een auto zoals je hem niet vaak ziet. Deze auto is gerestaureerd in de periode van 2017 tot en met 2021 en is weer in een verfijnde conditie gebracht met originele onderdelen. De goed lopende 1000cc heeft voldoende pit en staat in lijn met een handgeschakelde 4 versnellingsbak.

In 1978 is deze pick-up voor het eerst op kenteken gezet. Het is een originele Nederlandse auto, waar er nog maar een paar van over zijn. Volgens de geruchten van de importeur zijn er ooit 25 nieuw op Nederlands kenteken gezet waar dit er dus één van is.

De auto beschikt verder over 2 zitplaatsen en mag dus zelf bereden worden. Wat op zichzelf al een unieke ervaring is. Wel is een kleine proefrit van belang gezien de leeftijd en rij-karakteristieken van de auto. Na 30 jaar stilstand is hij na zijn grondige restauratieperiode weer helemaal klaar voor de volgende speciale dag.


Geïnteresseerd in onze Mini pick-up? Neem dan snel contact met ons op om te kijken of deze Mini pick-up nog beschikbaar is op jouw gewenste datum.